Aluminium kozijnen

Ben je op zoek naar aluminium kozijnen? raamkozijnendeurkozijnen of schuifdeurkozijnen? Wij vertellen je graag over de voordelen van deze kozijnen:

  • Lange levensduur > 30 jaar bij gering goed onderhoud
  • Onderhoudsarm
  • Volledig recyclebaar
  • Besparing op tijd en energie

Aluminium kozijnen hebben een ranker profiel dan kunststof en hout. Dat zorgt voor een strak en modern uiterlijk van de gevel. 

Onze merken
Bij Kunststof Kozijnen kun je verschillende merken aluminium ramen en deuren bestellen. Zo werken wij uitsluitend met profielen van A- merken zoals Aluprof, Aluplast, Blyweert en Reynaer. Dat betekent dat je gegarandeerd bent van maximale veiligheid en de beste isolatiewaarde voor jouw kozijnen.

Duurzame kozijnen
Met aluminium kozijnen bespaar je op tijd en energie. De kozijnen hebben gering onderhoud nodig om jarenlang te kunnen stralen. De kozijnen leveren wij standaard met HR++ glas, je kunt ook kiezen voor triple glas voor een nog hogere isolatiewaarde.

Bestellen
Wil je aluminium kozijnen bestellen? Klik dan hier voor raamkozijnen, deurkozijnen of schuifdeurkozijnen. Bepaal formaat, materiaal, kleur, glas, beslag en accessoires, bestel op het moment dat jij dit wilt.
Standaard formaat kozijnen leveren we gemiddeld binnen 25 dagen op locatie. Maatwerk is ook mogelijk, de levertijd duurt iets langer, we maken hierover duidelijke afspraken.

Heb je een vraag? Kijk of je het antwoord vindt bij onze veelgestelde vragen. Zie je het antwoord niet, stuur ons dan een mail via info@kunststof-kozijnen.eu.