Over ons

Kunststof Kozijnen is jouw leverancier van kunststof, aluminium, stalen en houten kozijnen met bijbehorende accessoires. Als particulier bestel je de voor jouw woning of ander pand gewenste kozijnen met ons eenvoudige 7 stappenplan. Wij leveren je deze hoogwaardige kwaliteit kozijnen bij jou af. Je kunt er na plaatsing en bij goed onderhoud, jarenlang van genieten. Samen leveren we hiermee een bijdrage aan een duurzame wereld. 

Eenvoud en gemak

Iedereen heeft eigen wensen t.a.v. kozijnen. Dat weten wij uit ervaring. Wij houden rekening met deze wensen én de kwaliteit. Deze combinatie vind je bij www.kunststof-kozijnen.eu. In één webshop diverse soorten kozijnen, van goede kwaliteit, en vensters op maat samen te stellen en op jouw adres geleverd. Hoe fijn is dat!

Met onze jarenlange bouwervaring en -kennis, weten wij dat gemak jouw voordeel is. Daarom delen wij via www.kunststof-kozijnen.eu onze kennis over de soorten kozijnen, de levensduur, het onderhoud en welke accessoires nodig zijn. Je hoeft niet verder te zoeken.

Wij werken met leveranciers op wie wij kunnen vertrouwen. Om jou precies die kozijnen te leveren die jij wenst, zonder dat het proces van bestellen tot leveren jou veel energie en tijd kost.

Ruime keuze uit profielen

Ten slotte hebben wij veel keuzemogelijkheden qua profielen. Bij Kunststof Kozijnen kun je bijvoorbeeld kiezen voor Aluplast, Salamander en Gealan. Wil je een aluminium profiel? Je hebt de keuze uit Aluprof, Aliplast en Reynaer. 

Stalen en houten kozijnen

Heb je interesse in stalen of houten kozijnen? Deze kozijnen staan nog niet op de website afgebeeld. Maar wij leveren deze graag aan jou! Neem contact met ons op voor een offerte op maat.